ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است + فیلم ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان»
سرخط خبرها

خدمت‌رسانی نیروهای خدمات شهری در مراسم جاماندگان اربعین | فعالیت ۴۵۰ پاکبان در مسیر پیاده‌روی

  • کد خبر: ۲۴۷۱۳۴
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
خدمت‌رسانی نیروهای خدمات شهری در مراسم جاماندگان اربعین | فعالیت ۴۵۰ پاکبان در مسیر پیاده‌روی
معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از خدمت‌رسانی نیروهای خدمات شهری با شروع همایش پیاده‌روی جاماندگان اربعین در خیابان امام رضا (ع) خبر داد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی گفت: طبق رسم هرساله پیاده‌روی جاماندگان اربعین در خیابان امام رضا(ع) با حضور گسترده شهروندان و زائران از صبح امروز آغاز شده و همزمان با شروع این همایش بزرگ، خدمت‌رسانی نیروهای خدمات شهری برای برگزاری بهتر این مراسم آغاز شده است.

یعقوبی ادامه داد: تمامی نیروهای پاکبان در آماده‌باش کامل هستند و ۴۵۰ پاکبان در خیابان امام رضا(ع)، نظافت مسیر پیاده‌روی و خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران ثامن‌الحجج (ع) را بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه شست‌وشوی مسیر پیاده‌روی در خیابان امام رضا(ع) از شب گذشته انجام شده است، اضافه کرد: علاوه بر بکارگیری ماشین‌آلات مورد نیاز خدمات شهری در مراسم امروز، یک دستگاه خودروی مه پاش در مسیر پیاده‌روی مستقر است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد یادآور شد: همه تمهیدات لازم برای تامین ایمنی شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین اندیشیده شده و  ۳۲ دستگاه خودرو اطفاء حریق و امداد و نجات و موتورسیکلت‌های سیار آتش‌نشانی در خیابان‌های منتهی به حرم رضوی مستقر هستند.

یعقوبی با اشاره به اکران ۴۳۰ المان خورشیدی با محتوای مناسبتی در تمامی سطح شهر، تاکید کرد: تغییر رنگ آذین‌بندی‌های سطح شهر به رنگ قرمز با متراژ ۷۰ هزارمتر از دیگر اقدامات خدمات شهری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->